
אני יודעת שאוכל לטיני נשמע כמו משהו מסובך ואקזוטי. אבל, בסדנאות שלי אני מלמדת אתכם שאפשר להכין אוכל לטיני טעים, צבעוני ושמח בקלות, במטבח הפרטי שלכם ואפילו עם חומרי גלם שניתן להשיג בארץ. הסדנאות שלי אינטימיות ומשלבות למידה והתנסות, כל אחד לפי רצונו. בסוף הסדנה נשב לאכול את מה שבישלנו. בזמן הסדנה מוגשת שתיה קלה וחמה, קוקטייל ונשנושים לטיניים. כמובן שניתן להזמין סדנאות פרטיות לימי הולדת, גיבוש ושמחות אחרות והכל בהתאמה אישית. הסדנאות מועברות במושב ציפורי, אך ניתן גם להזמין סדנה הביתה. מחיר סדנה 300 ש״ח.
מהמטבח הארגנטינאי נלמד להכין אמפנדס ממולא בבשר. מהמטבח הפרואני נלמד להכין: סביצ׳ה מדג לבן, לומו סלטדו (בקר מוקפץ) ו – causa limeña שהוא מעין ״סושי״ עשוי מתפוחי אדמה. מהמטבח המקסיקני נכין סלט ברוטב אבוקדו משגע ומהמטבח הצ׳ילאני נכין עוגת טרס לצ׳ס.
27.8.19 יום שלישי 18:30 – 21:30
אני יודעת שכבר מזמן אתם רוצים להינות מזמן איכות עם הילדים ולכן הסדנה הזאת מתאימה במיוחד בשבילכם. בסדנה נלמד להכין:אמפנדס ממולא בבשר ארגנטינאי. לחמניות גבינה, טורטיות עם מילוי של עוף ברוטב עגבניות, אורז אדום ולקינוח עוגת שוקולד חמה. מינימום משתתפים לפתיחת הסדנה: 3 זוגות של הורה וילד. מחיר הסדנה להורה וילד 350 ש״ח.
22.7.19 יום שני 18:00 – 21:00
6.8.19 יום שלישי 18:00 – 21:00
המטבח הלטיני הכי מוכר בארץ הוא המטבח המקסיקני. מטבח טעים וססגוני. בסדנה נתמקד במנות מקסיקניות ידועות, נכין טורטיות מקמח תירס וגם מקמח חיטה, רטבים וממרחים שונים, צ׳ילי קון קרנה, עוף ברוטב עגבניות, נשתה מרגריטה ונקנח באורז עם חלב.
יום שישי 12.7.19 9:30 – 12:30
במטבח הלטיני אפשר למצוא הרבה מתכונים ללא גלוטן. בסדנה נלמד להכין: לחמניות גבינה ברזילאיות, טורטיות מקמח תירס ואנצ׳ילדס ממקסיקו, פופוסאס מאל סלבדור, ״סושי״ מתפוחי אדמה ועוגת קישואים מקסיקנית
23.8.19 יום שישי 9:30 – 12:30
נעים להכיר, אני ויקי, בעלת הבלוג ״טעמים מקצה העולם״ ואני אוהבת לבשל, לאפות וגם לארח אנשים. גרתי שלוש שנים בצ׳ילה הרחוקה שם העמקתי את הידע שלי בבישול המקסיקני והפרואני. כאשר חזרנו לארץ החלטתי להעביר את האהבה שלי למטבח הלטיני באמצעות סדנאות בישול.
בסדנאות אני מלמדת מתכונים ממטבחים לטיניים שונים. אני משתמשת בחומרי גלם איכותיים וטריים. בנוסף, אני מתאימה את המטבח הלטיני למוצרים שניתן למצוא אותם בקלות בארץ. אני מחכה לפגוש אתכם בסדנאות בישול לטיני בצפון.